maandag tot en met vrijdag

07.00 – 23.00 uur

zaterdag en zondag

08.00 uur – 23.00 uur

T 030 820 10 10

Je kunt tot 21.00 uur uit onze keuken bestellen

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

info@vroeg.nl
030 820 10 10
KvK 30249531

Download hier de routebeschrijving

Contactformulier

Je kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg arrangementen. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een bericht. Mocht je dan nog geen bericht van Vroeg hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 030-8201010.

buiten
zon
zomer
lente
vroeg

Reserveren

Boek hieronder via couverts je tafelreservering.

Let op: bij de High tea is de aanvangstijd tussen 14.00-15.00 uur en bij de high wine/beer om 15.00 uur. Beide dien je minimaal 1 dag van te voren te reserveren! Het ontbijt kun je bij ons gebruiken tot 11.00 uur.

Voor zaalreserveringen en Rondom Vroeg reserveringen kun je mailen via info@vroeg.nl of bellen met 030-8201010. Tot snel!

 

 

Routebeschrijving

18 maart 2018

Op zondag 18 maart is Vroeg niet bereikbaar via de koningsweg. Deze is van 11 uur tot 16:30 afgesloten in verband met de Utrecht Science Park Marathon . Vroeg is wel bereikbaar via de Achterdijk. Gratis parkeren is mogelijk bij Vroeg of betaald parkeren bij Fort bij Vechten. 

 

 

Parkeren bij Vroeg

U kunt bij Vroeg gratis parkeren. Mocht de parkeerplaats van Vroeg vol zijn, dan verwijzen wij u graag naar de parkeerplaats P3 Oud Amelisweerd. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS, circa 10 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Wijk bij Duurstede.
Vanaf Station Bunnik, circa 15 minuten. Halte Oud Amelisweerd.

Bus 41 naar Utrecht.

Zie vertrektijden: www.9292.nl.

 

OV Fiets

Vanaf Utrecht CS, circa 25 minuten fietsen.

Vanaf station Bunnik, circa 10 minuten fietsen.

 

brood
berijden
bakkers
bakkerij
leuke
vers
maken
ruin
licht
keuken
plezier

vacatures

Fulltime Barista

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Je bent een SCAE gecertificeerd barista en je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie. Je bent ondernemend, creatief, flexibel, stressbestendig en je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit

Lees hier meer.

Medewerker bediening tussen 09:00-15:00 uur

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Wij zoeken spontane en gastvrije medewerkers bediening die ons in de ochtend en tijdens de lunch willen assisteren; doordeweeks en in de weekenden.

Lees hier meer.

Medewerker spoelkeuken

Fulltime/parttime/bijbaan
per direct

Als medewerker Spoelkeuken van Vroeg werk je samen met een team van medewerkers in de spoelkeuken waarbij je zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze service.

Heb jij interesse in deze functie? Kijk dan snel verder!

Lees hier meer.

Creatieve Senior Chef Boulanger / Patissier (fulltime m/v)

Fulltime
per direct

Ben jij een leidinggevende en creatieve ambachtsman/vrouw die passie heeft voor dit prachtige vak en die zijn/haar ervaring en visie inspirerend weet over te brengen op ons enthousiaste bakkersteam bestaande uit ca. 8 personen? Lees dan snel verder!

Lees hier meer.

Medewerker bediening (oproep m/v)

Oproep
per direct

Ben jij een gastvrije en enthousiaste medewerker bediening maar heb je maar beperkt tijd om op de werkvloer te staan? Is het jouw passie om ervoor te zorgen dat het de gasten niets zal ontbreken? Heb je zin om in een dynamisch horecabedrijf aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou!

Lees hier meer.

Nieuws updates

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, evenementen en themadagen? Volg ons dan via Facebook of Twitter, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!